日本盆栽協会公認!第96回国風盆栽展後期96th Kokufu Exhibition PartⅡ Officially recognized by the JapanBonsaiAssociation

第96回 国風盆栽展
96th KOKUFU BONSAI EXHIBITION

前 期:2022年2月8日(火)~11日(金・祝)
Part1 From February 8 (Tue.) to 11 (Fri.),2022
後 期:2022年2月13日(日)~16日(水)
Part2 From February 13 (Sun.) to 16 (Wed.), 2022

午前9時30分から午後5時30分まで(入場は5時まで)
前後期とも、最終日は午後4時まで(入場は午後3時30時まで)
From 9:30 to 17:30(Last admission 17:00)
On Feb 11 and Feb 16, the exhibition will close at 16:00 (Last Admission 15:30)

会 場:東京都美術館 Tokyo Metropolitan Art Museum
主 催:一般社団法人日本盆栽協会
入場料:1000円(前後期共通券1500円) 協会会員証の提示で無料
Admission is JPY 1000 for Part1 and JPY 1000 for Part 2 as single tickets.
However, a ticket for Part1 and Part 2 purchased together is JPY1500.
Admission is free for NBA member, please show your membership card.

The 96th Kokufu Bonsai Exhibition is held in two part system.
Exhibits will be changed.

1. 114 前夜祭🍽一足先に美味しいディナー 全米不動産協会コンベンション IN サンディエゴ!! 動画『日本語でUSA.』 アメリカ不動産をオハイオ、カリフォルニア、ハワイから読み解きます

2. 【日本風景写真家協会】GFXインプレッション/富士フイルム

3. 某保険協会さんが、大規模リモート定例会のリハーサルをしに、ラブアンドフリースタジオに、来てくれてましたよ。

4. 【コザ放送協会】 @2022/03/20

5. 足柄FC vs Colors U11 小田原市サッカー協会長杯争奪戦2部決勝戦

6. 周防大島観光協会番組「シマタビ」第十四回~なぎさパークを満喫!~

7. 当協会の車台を利用したトレーラーハウスの製作事例vol. 15を紹介